לרגל יום הקפה הבינלאומי : טיפים להכנת קפה

לרגל יום הקפה הבינלאומי כל מה שצריך לדעת על עולם הקפה ומומחה הקפה של רשת קפה גרג מנדבים טיפים שימושיים להכנת קפה איכותי ביתי .

 

בשישי הקרוב ה – 1 לאוקטובר חוגגים ברחבי העולם את יום הקפה הבינלאומי

שהושק רשמית לראשונה במילאנו בשנת 2015 במטרה לקדם סחר הוגן בקפה. ברשת קפה גרג המציעה קפה איכותי ואחיד בכל סניפי הרשת! במסגרת זו הבריסטה ברשת עובר הכשרות מקצועיות ובעל הבנה וידע בהכנת משקאות הקפה.

 

לדברי יאיר מלכה מבעלי קפה גרג

"הישראלים אוהבים קפה ונחשבים "לצרכנים כבדים". אמנם צריכת הקפה בארץ במגמת עלייה כבר מספר שנים, אך מגפת הקורונה הביאה את שוק זה לשיאים חדשים והזינוק הגדול נרשם  גם בצריכה בייתית וגם בבתי קפה. כיום  צריכת הקפה בישראל לאדם נאמדת בכ- 10  ק"ג בשנה. הקפה הכי פופולארי  בקרב הצרכן הישראלי הינו קפה הפוך ואחריו האספרסו".

 

רשת קפה גרג עובדת עם תערובת ייחודית, הקפה נקלה ברג'יו קלבריה שבדרום איטליה. הבלנד מורכב מפולים מזנים שונים בכדי ליצור טעם ייחודי : פולי ערביקה מובחרים מברזיל, קוסטה ריקה וקלומביה. בשילוב פולי קפה נבחרים מזן רובוסוטה מהודו וויטנאם.

 

מומחי הקפה של גרג ריכזו את חמשת הכללים להכנת קפה איכותי בבית:

 

  1. איכות תערובת הקפה
  2. טחינת פולי הקפה במקום בעת ההכנה
  3. ציוד איכותי ותקין
  4. איכות המים תשפיע על איכות הקפה – הטוב ביותר מסנן מים על בסיס פחם.
  5. הקפדה על ניקיון ותחזוקת מטחנת הקפה והמכונה.

 

טיפים להכנת קפה
יאיר מלכה. מנכל ומבעלי רשת גרג קפה-צילום אלעד גוטמן
טיפים להכנת קפה
יאיר מלכה. מנכל ומבעלי רשת גרג קפה-צילום אלעד גוטמן
טיפים להכנת קפה
יו הקפה הבינלאומי צילום יחצ
טיפים להכנת קפה
יום הקפה הבינלאומי צילום יחצ

שתף

פוסטים נוספים

דילוג לתוכן