במיוחד לימים הקרים, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מנה מחממת ומפנקת של מרק אפונה טעים, מזין ועשיר בחלבון , מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.
מרק אפונה (4 מנות)
רכיבים:
6 בצלים ירוקים, קצוצים גס
300 גרם אפונת גינה קפואה
3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים
חופן עלי נענע, קצוצים גס
3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
להגשה:
1 כף יוגורט
אופן ההכנה:
- מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.
* ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו- ½ פלפל ירוק חריף
ערכים תזונתיים למנה אחת
קק"ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם |
76 | 8.5 | 8.1 | 0 |