אם גם אתם חובבי אפיה וקולינריה, אתר בייגלססס מציג עבורכם מתכון חדש ומקורי להכנה פיצה ביתית טעימה ומושקעת. כל הפרטים בהמשך הכתבה !
מתכון לפיצה מושלמת בהכנה ביתית שתגרום לכם ללקק את האצבעות ב6 שלבים בלבד !
נתחיל במצרכים :
- קמח תירס – קמח תירס אינו נמצא בבצק, אך הוא משמש לאבק את מחבת הפיצה. קמח התירס נועד להעניק לפיצה מעט תוספת טעם ופריכות.
- סוכר – 1 כף. תפקידו של הסוכר הוא להגביר את פעילות השמרים ולרכך את הבצק, במיוחד כשמוסיפים גם מעט שמן זית.
- שמן זית – 2 כפות.
- קמח לבן – לא-מולבן לכל מטרה
- מים – 1 ו -1 / 3 כוסות
- שמרים – 2 ו 1/4 כפיות .
שלבי ההכנה :
- ערבבו את המים החמים, השמרים והסוכר יחד בקערת מערבל העמדה שלכם, המצויד עם וו בצק או מצמד משוט. *אם אין לכם מערבל סטנד, פשוט השתמשו בקערת ערבוב גדולה וערבבו את הבצק עם כף עץ או מרית גומי בשלב הבא.
- מניחים בצק לקערת ערבוב משומנת, מכסים היטב, ומניחים בצד לתפיחה של כ 90 דקות או לילה במקרר.
- אגרוף בצק תפוח כדי לשחרר בועות אוויר. חלקו ל -2.
- מרדדים בצק לעיגול, מכסים ונותנים לו מנוחה.
- מפזרים על הפיצה את התוספות האהובות עליכם.
- אופים פיצה בטמפרטורה גבוהה מאוד של 245 מעלות צלזיוס כ- 15 דקות בלבד.